Hlavní obsah
Článek

Přestože spolu zatím nenavštívili žádnou oficiální společenskou akci, o vztahu Taylor Swift (34) a Joea Alwyna (26) se ví. Už od léta, kdy spolu byli viděni v Nashvillu. A pak tento týden v New Yorku, kdy si britský herec slavnou zpěvačku vedl nočním městem za ruku. Z dohledu fotografů ale okamžitě spěchali, vztah chtějí mít jen sami pro sebe.

Zatímco Taylor a Joe mlčí, jejich přátelé nikoli. Zpěvaččin kamarád, zpěvák a jeden z jejích tanečníků Todrick Hall v rozhovoru pro rádiovou ranní show The Kidd Kraddick prozradil, že Swift je teď nejšťastnější, jakou ji kdy viděl. „Ještě loni, nevím, jestli k tomu můžu něco říct, ale loni s někým randila. Nikdy jsem tu osobu nepotkal, ale můžu říct, že vždycky, když jsem s ní mluvil, byla skleslá. Říkal jsem jí, že kdykoli o něm mluví, jako by byla čím dál menší. Teď je šťastná a sebevědomá, jsem za to rád,“ uvedl.

Zpěvačka se nejraději vyjadřuje ke své práci, takže k čerstvě vydané desce Reputation na příští rok oznámila Reputation Stadium Tour. Jeho od nás nejbližší zastávka bude podle zatím zveřejněných informací v Londýně. Na některé ‚štace‘ prý zpěvačku doprovodí i její přítel, herec z filmů Ulička slávy nebo The Sense of an Ending. Příští rok mají být představeny další tři snímky, v nichž účinkoval - Boy Erased, Mary Queen of Scots a The Favourite.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám