Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V roce 2015 se spolu těšili ve zdánlivě nekonečné romantice, která však, jak se později ukázalo, vydržela jen sedm měsíců. Jenže pak se na scéně mihla v té době nejoceňovanější americká zpěvačka Taylor Swift (34) a nejbohatší dýdžej světa Calvin Harris (40) v tu ránu na svoji modelku Aariku Wolf zapomněl.

Pak ale přišel přelom května a června loňského roku, Calvin za sebou měl autonehodu, po níž skončil v nemocnici, a následovaly pak už jen zprávy o jejich rozchodu. „Nebylo to žádné drama. Někdy to prostě mezi dvěma lidmi přestane fungovat,“ tvrdil tehdy zdroj z okolí páru magazínu People. Rozchod měl vzejít ze strany Calvina, jehož nejúspěšnější americká zpěvačka omrzela.

Od té doby byl vytížený dýdžej a model, kterého si pro kampaň svého spodního prádla vybral sám Armani, nejspíš sám. Ale jak se zdá, stará láska opravdu nerezaví. Do éteru totiž začínají prosakovat zprávy o tom, že Aarika je u Calvina ve Vegas. Alespoň to tak prezentuje britský The Sun, podle něhož za ním Aarika přiletěla už v červnu. „Aarika je u Calvina v rezidenci ve Vegas... Včera byla u něj, když vystupoval, a sledovala ho celou noc,“ prozradil zdroj tohoto deníku. Podle něj nakonec tento pár společně i odešel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám