Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takové hromadné celebrití cachtání tady ještě asi nebylo... Zpěvačka Taylor Swift (34) se rozhodla uspořádat párty k oslavám Dne nezávislosti a na uplynulý víkend k sobě pozvat spoustu slavných přátel. Nedaleko jejího domu na Rhode Islandu se tak naskytla unikátní podívaná, kde bylo na jednom místě možné spatřit tolik hvězd jako běžně na červeném koberci na nějaké hodně nóbl akci.

Kromě Taylor a jejího nového přítele Toma Hiddlestona (35) si nedělní koupání v Atlantském oceánu užívaly například modelky Gigi Hadid, Cara Delevingne a Karlie Kloss, dále herečky Ruby Rose s Uzo Adubou či slavný herecký manželský pár Blake Lively a Ryan Reynolds.

O tom, komu patří srdce nejžhavějšího adepta na příštího agenta Bonda, nebylo pochyb. Kromě červeného srdíčka na rameni si Hiddleston na své svalnatě tělo navlékl tričko s nápisem „Miluji T. S.“

Taylor, která se teprve před měsícem rozešla s Calvinem Harrisem, mu náklonnost rovněž dávala náležitě najevo a pořád se na něj zamilovaně věšela...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám