Hlavní obsah
Článek

Když se na začátku června objevila zpráva o náhlém rozchodu jednoho z nejkrásnějších párů světového šoubyznysu, vše nasvědčovalo tomu, že 'obětí' je Taylor Swift (34) a Calvin Harris (40) políčil na další kočičku. Teď už je ovšem více než zřejmé, že po změně partnera toužila popová zpěvačka.

Držitelka deseti cen Grammy nejspíš nechtěla zbytek svého nadějného života strávit jen po boku skotského fešáka a rozhodla se vyzkoušet si i jiný vztah. Taylor okouzlila britského herce Toma Hiddlestona, s nímž byla spatřena při líbačce jen pár dní po rozchodu. Poté, co jejich fotky obletěly celý svět a fanoušci vzali na milost dříve kritizovaného Harrise, už americká hudební hvězda nemusí svůj románek tajit.

Představitel Lokiho z komiksových filmů o Avengers svou lásku přijel navštívit do Nashvillu, kde jej mohla představit své rodině. Zamilovaný páreček se společně procházel ruku v ruce a netajil vzájemné sympatie. Taylor však novým vztahem příliš nezabodovala u svých příznivců. Řada z nich je totiž přesvědčena o tom, že právě Tom Hiddleston je důvodem rozchodu dokonalého párečku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám