Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Nejoceňovanější americká zpěvačka Taylor Swift (34) má za sebou trénink na vlastní veselku. Dříve než se stane manželkou Calvina Harrise, vyzkoušela si alespoň roli družičky.

Jen pár dní poté, co Taylor svou sbírku trofejí rozšířila o další tři ceny Grammy, na úspěšnou zpěvačku čekala další milá událost. Její kamarádka z dětství ji požádala, aby jí šla za družičku, což popová hvězda nemohla odmítnout.

Britany Maack, která se zpěvačkou vyrůstala v Pensylvánii, se na obřadu dočkala hvězdné družičky, která na sebe pochopitelně strhla více pozornosti než samotná nevěsta. Taylor i její kamarádka oblékly šaty z dílny návrhářky Reem Acry. Nebýt narůžovělého zabarvení zpěvaččina outftu, mohlo by se zdát, že se vdává ona.

„Nikdy dřív jsem za družičku nešla. Je to pro mě opravdu moc důležité, protože se známe téměř od narození, a jejího manžela znám od svých čtyř let,“ řekla o nové zkušenosti Taylor, která je zasnoubena s úspěšným dýdžejem Calvinem Harrisem (40). Snad se brzy dočkáme i jejich svatby.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám