Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Na udílení MTV Video Music Awards se sešla světová hudební elita, takže se slavné dámy musely hodně snažit, aby v záplavě hvězd nezanikly. Odvážné šaty s hlubokým dekoltem byly tradičně sázkou na jistotu.

Slavnostní ceremoniál byl velkou příležitostí pro Britney Spears (42). Popová stálice sice v letošních nominacích nefigurovala, ale dostala příležitost vyhlásit nejlepší video mužského interpreta, jímž byl zvolen klip k písni Uptown z repertoáru Marka Ronsona a Bruna Marse. Britney Spears se úkolu zhostila na jedničku a na pódiu se objevila v částečně průsvitných zlatých šatech, v nichž zdůraznila, že už se v posilovně zbavila přebytečných kil.

Při pózování na pestrobarevném koberci na sebe zpěvačka upozornila především napěchovaným dekoltem, jaký u ní v minulosti nebyl vidět. Když se v červenci objevila na udílení sportovních cen ESPY, její hrudník byl podstatně méně naditý. Britney si však neodskočila na plastiku, ale bujného poprsí dosáhla o číslo menším outfitem, jímž poněkud přimáčkla své vnady.

Díky napěchovanému dekoltu sice Britney na jevišti zazářila, ale hlavní hvězdou slavnostního večera byla jednoznačně Taylor Swift (34). Ta si totiž díky videoklipům k písním Bad Blood a Blank Space odnesla celkem čtyři trofeje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám