Hlavní obsah
Článek

Skotská hvězda taneční scény Calvin Harris je už nějaký ten pátek právem považovaný za hezouna, ale podívejte se, jaké ucho byl ještě před několika lety. Tehdy by o něj možná Taylor Swift (34) ani pohledem nezavadila...

Jednatřicetiletý Harris si totiž slušnou řádku let barvil vlasy na hnědo a byl sám sobě stylistou, což bylo v jeho podání kolikrát přímo tristním počinem. V růžových kalhotách a tričku s barevnou zebrou například v roce 2007 vyrazil na červený koberec při předávání hudebních cen v Londýně.

Do kategorie fešáků Harrise vystřelila hlavně nedávná kampaň na spodní prádlo Armani, kvůli které makal v posilovně do úmoru. Právě tehdy údajně zbystřila i americká popová a country diva s tělem topmodelky, s níž se minulý týden Calvin poprvé objevil ruku v ruce na veřejnosti.

Pokud to zamilovaným holoubkům vydrží, budou konkurovat v popularitě i ve výdělcích dosud nejslavnějšímu hudebnímu páru Beyoncé a Jay-Z. Zatímco Calvin je nejbohatším DJ na světě za loňský rok, jeho milá se stala druhou nejlépe vydělávající zpěvačkou. Předstihla ji právě jen Beyoncé, jejíž manžel je pro změnu třetím nejbohatším rapperem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám