Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Bylo jen otázkou času, kdy se americká zpěvačka Taylor Swift (34) zařadí k celebritám, které se rozhodly pojistit části svého těla na závratné sumy. Pokud by si tato hudební hvězda poškodila své výstavní dolní končetiny, byla by bohatší o 40 miliónů dolarů (miliardu českých korun).

Pětadvacetiletá zpěvačka vydala své debutové album už v 17 letech, a pokud jde o prodejnost alb, na americkém trhu je bezkonkurenční jedničkou. Z roztomilé dívenky se slabostí pro country však vyrostla sexy dračice, jejíž nohy by jí mohla závidět snad i Tina Turner (†83).

Taylor Swift se pohotově přeorientovala na pop, čímž její sláva přesáhla hranice USA. A ruku v ruce s taneční hudbou jde pochopitelně i její vizáž. Majitelka neuvěřitelných 249 hudebních trofejí (včetně sedmi cen Grammy) odhodila ostych a své nekonečně dlouhé nohy předvádí výhradně v kraťounkých šortkách či minišatech končících těsně pod zadečkem.

Svou chloubu si kráska, jejíž jmění dosahuje 200 miliónů dolarů, pojistila před celosvětovým turné, na němž její nožky nejspíš dostanu pořádně zabrat. Taylor si je svých předností moc dobře vědoma, protože pojistka dosahuje dvacetinásobku částky, jakou byly oceněny nohy topmodelky Heidi Klum (50).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám