Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jejím žánrem je country a výsadou dlouhé štíhlé nohy. Americké zlatíčko Taylor Swift (24) v sobě snoubí geniální muzikálnost s tělem modelky. Když loni vystoupila na proslulé show Victoria's Secret, vypadalo to, jako by se jeden z andílků trhnul a zhostil se uprostřed celého dění i hudebního vystoupení. Přesvědčte se sami, že 177 centimetrů vysoká blondýnka by klidně mohla brázdit i přehlídková mola.

Zpěvačku zastihli fotografové v sobotu v New Yorku v černém kraťasovém overalu se sandálky stejné barvy a kabelkou ve tvaru srdce. Není divu, že umělkyně, jež si loni přišla v přepočtu na 794 miliónů korun, tedy nejvíc ze všech hudebníků, už uhranula spoustu slavných mužů.

V roce 2008 to byl zpěvák Joe Jonas, o rok později herec Taylor Lautner. Následně byla několik měsíců spojována s Johnem Mayerem stejně jako s hercem Jakem Gyllenhaalem. V roce 2012 pak prožila románek s Conorem Kennedym a krátký vztah s Harrym Stylesem z One Direction. Jonas s Mayerem jí oba napsali píseň.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám