Hlavní obsah
Článek

Americká hudební diva Taylor Swift (34) údajně propadla kouzlu dalšího Brita. Zatímco se nedávno po šesti letech rozešla s hercem Joem Alwynem, aktuálně je prý až po uši zamilovaná do kolegy z branže. Její srdce si prý získal frontman skupiny The 1975 Matty Healy (34).

Novopečený pár je prý už připravený vyjít se svým vztahem na veřejnost a podělit se o společné štěstí. Nejedná se přitom o žádné vzplanutí z nečekaného setkání, dvojice se totiž nejdřív roky přátelila. Poprvé se setkali dokonce už v roce 2014. Podle zdroje The Sun by se společně měli objevit na zpěvaččině plánovaném pátečním koncertu v Nashvillu v Tennessee.

Informace o novém románku tak přicházejí pouhých pár týdnů poté, co se jedna z nejúspěšnějších zpěvaček poslední dekády rozešla s Joem. Důvodem byly údajně kariérní rozdíly, s nimiž se dvojice nedokázala správně vypořádat.

Maminkou Mattyho je ve Velké Británii dobře známá herečka a moderátorka pořadu Loose Women Denise Welch, s níž se dokonce Taylor setkala v zákulisí koncertu skupiny The 1975 v O2 Areně v Londýně letos v lednu. Stalo se tak zřejmě měsíce předtím, než zpěvačka vzplanula vášní k jejímu synovi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám