Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Michael Jackson (†50) je snad nejnapodobovanějším umělcem. V show Tvoje tvář má známý hlas se objevil už šestkrát. Která variace byla nejlepší?

Popovou legendu si vyzkoušela vítězka první řady Hana Holišová (43), která za Michaela sklidila obrovské ovace. S Thrillerem sice skončila třetí, ale předvedla nezapomenutelné představení.

Ve druhé řadě se Michaelem Jacksonem stal Roman Vojtek (51). Tehdy zazpíval hit Smooth Criminal a byl také třetí. Tatiana Vilhelmová (45) ve třetí řadě předvedla zpěváka v dětských letech, kdy ještě zpíval se svými sourozenci v kapele The Jackson 5. S Rockin Robin vyhrála a nakonec byla vítězkou celé řady, v jejímž finále Michaela Jacksona zazpíval Milan Peroutka (34). Vyfasoval píseň Black or White.

Jan Kopečný (34) si Michaela Jacksona vyzkoušel ve čtvrté řadě s písní Billie Jean. Král popu byl tehdy opět třetí. V posledním odvysílaném díle Tváře diváci jako Jacksona viděli skvělou Evu Burešovou (30). Překvapí vás, že s Dirty Diana byla také třetí? Všechny české variace na Michaela Jacksona najdete v galerii.

Kdo byl jako Michael Jackson nejlepší?
Hana Holišová
77,3 %
Roman Vojtek
1,3 %
Tatiana Vilhelmová
1 %
Milan Peroutka
2,3 %
Jan Kopečný
2,3 %
Eva Burešová
15,8 %
Celkem hlasovalo 2616 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám