Hlavní obsah
Článek

Skandály se nevyhýbají ani českému šoubyznysovému rybníčku. Jsou ale osobnosti, které zvýšenou pozornost prostě přitahují. Některé z nich už ale mají divoká léta za sebou.

Berenika Kohoutová

Nedávno Berenika Kohoutová (33) šokovala svou nahou fotkou na balkóně, která připomíná záběr z erotického filmu. Ale i několikrát v minulosti ukázala, že je pěkná rebelka. Na akcích ráda provokuje průsvitným svrškem, pod kterým nenosí podprsenku, a v seriálu Dabing Street dokonce bez ostychu ukázala pevné poprsí.

Aneta Krejčíková

Se svlékáním před kamerou má bohaté zkušenosti také vnadná Aneta Krejčíková (32). Zatímco v Ulici hraje skoro světici, ve filmu Poupata se pěkně odvázala. Zahrála si tam striptérku a bez ostychu předvedla své přírodní čtyřky před celým štábem a plnou místností herců. Úplně donaha se pak svlékla v erotické scéně ve filmu Všiváci.

Agáta Prachařová

Dneska už se někdejší královna večírků Agáta Prachařová (38) krotí, bývaly však doby, kdy to na každé párty uměla rozjet. Opileckými skandály pak plnila česká média, která si smlsla také na jejích vyostřených vztazích s českými kráskami. Asi nejslavnější bylo její setkání se Simonou Krainovou, která ji nechala vyvést z párty ochrankou.

Dominika Mesarošová

Bouřlivá léta má za sebou i provokatérka Dominika Mesarošová (38), která se teď s partnerem chystá na příchod prvního potomka. Také tato modelka získala kdysi pověst večírkové královny, která alkoholem nepohrdne. Nejvíc pozornosti sexbomba přitahovala vyzývavým oblečením, které odhalilo její bujné přednosti.

Tatiana Vilhelmová

Svým outfitem Tatiana Vilhelmová (45) sice čím dál víc připomíná usedlou dámičku, to však neznamená, že v sobě neskrývá rebelku. Herečka má totiž ráda večírky s přáteli, s nimiž rozjíždí divokou zábavu. V takových situacích byla několikrát zachycena fotografy.

Reklama

Další články

Načítám