Hlavní obsah
Článek

Herec Vojta Dyk (38) je opravdový fešák, po kterém touží celá plejáda žen. On je však už nějaký ten pátek šťastný po boku své kolegyně Tatiany Vilhelmové (45), s níž má syna Aloise (5).

Ostatní dámy tak mají smůlu, protože Táňa si svého milého hlídá jako oko v hlavě. Užít si ale mohou aspoň herečky, kterým režisér naplánuje milostnou scénu s Vojtou Dykem.

A přesně takovou si Karel Janák ve svém thrilleru Důvěrný nepřítel připravil pro slovenskou herečku Gabrielu Marcinkovou (35). Tu čeští diváci znají coby sestřičku ze seriálu Doktor Martin.

Ve zmíněném snímku si Marcinková zahrála sochařku Zuzanu, která je manželkou programátora Andreje v podání Vojty Dyka. Oba se divákům ukážou během vášnivé milostné scény, která se odehrává uprostřed bouřky. Marcinková se před Dykem svlékne a odhalí i svá ňadra. Ve filmu se ostatně nahá ukázala i v jiné scéně. Na ukázku se podívejte ve videu.

Děj thrilleru se odehrává převážně v domě prošpikovaném umělou inteligencí, jež vám splní každé přání. Život Andreje a Zuzany v domě, který se zpočátku jeví jako vysněný, se však postupně mění v noční můru...

„V době, kdy jsem dostal scénář k filmu Důvěrný nepřítel, jsem zrovna četl Čapkovu Válku s mloky, což je tematicky hodně podobné tomu, čím se zabývá i náš film. Téma zneužití technologií v českém filmu zatím nikdo neuchopil a ve společnosti se o něm, myslím, zatím příliš nemluví nebo se nebere příliš vážně, takže jsem rád na nabídku kývl. Možná i proto, že moderní technologie, které nám lezou do soukromí, vlastně nenávidím,“ nechal se slyšet Dyk. Snímek zamíří do kin ve čtvrtek.

Reklama

Další články

Načítám