Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V neděli večer odvysílá Česká televize snímek Dívka za zrcadlem, který je volným pokračováním osudů Renaty Soukupové, jež je alter egem scenáristky a režisérky Andrey Sedláčkové. Do děje se ve čtvrté části tohoto příběhu dostane nový muž hlavní hrdinky. Tím nebude nikdo jiný než skutečný partner Tatiany Vilhelmové (45), herec Vojtěch Dyk.

Sociálními sítěmi aktuálně prolétla fotka ze zákulisí natáčení scény, ve které si herecký pár užívá jeden druhého ve vaně. Herečka neměla zjevně problém podobné scény natáčet, jelikož autorka scénáře a režisérka filmu Andrea Sedláčková je její dlouholetá kamarádka. „Řekla bych, že v první řadě jsme přítelkyně, ale na základě pracovních zkušeností. Nás velice baví spolupracovat,” říká Vilhelmová.

Před zmíněným televizním filmem se Sedláčková věnovala Renatě Soukupové v autobiografických snímcích Můj otec a ostatní muži, Krásný čas a Opravdová láska. Tyto filmy jste také nedávno mohli vidět v televizi. Po boku hlavní hrdinky v nich vystupoval Oldřich Kaiser.

Reklama

Další články

Načítám