Hlavní obsah
Článek

Fráze „co na srdci, to na jazyku“ platí v případě Jiřiny Bohdalové (92) stoprocentně. O tom, že si téměř v žádné situaci nebere servítky, se přesvědčila i Tatiana Vilhelmová (45), nyní Dyková, která zavzpomínala, jak proběhlo jejich nepříliš vydařené seznámení.

Populární herečku Tatiana obdivovala od dětství. „Její scénky z Televarieté jsem uměla nazpaměť. Na všech večírcích jsem je přehrávala,“ vzpomíná. Po letech se její dětské přání vyplnilo a na jedné premiéře se setkaly osobně. V seznamování jim pomohla herečka Aňa Geislerová (48), která přišla svou kamarádku a kolegyni Tatianu Jiřině Bohdalové představit.

„Aňa šla za Jiřinkou a řekla jí: Paní Jiřinko, tohle je Táňa – to je vaše nástupkyně! A Jiřinka se otočila a řekla: Tak jdi do p*dele!“ šokuje Dyková, která svou vzpomínkou pobavila všechny hosty pořadu Máme rádi Česko i samotnou Bohdalovou.

Dnes už je kromě této úsměvné historky pojí také přátelství, což dokazuje fakt, že Tatiana dostala jako jediná z hereckých kolegyň pozvání do speciálního dílu oblíbené show, který je věnovaný právě Jiřině Bohdalové a nese název: Máme rádi Jiřinku. „Dnes jsem tady jediná z žen, která tu může být, prošla jsem,“ raduje se brunetka. „Ano, u mě projde málokterá,“ komentuje s úsměvem Jiřina Bohdalová.

Reklama

Další články

Načítám