Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Táňa Vilhelmová (45) byla v minulosti často obviňována z toho, že stojí za stále horšími vztahy mezi členy kapely Nightwork, jejímž lídrem je hereččin milenec Vojtěch Dyk (38). Teď se k tomu herečka, která nedávno prodělala těžký zánět mozkových blan, konečně vyjádřila. A tvrdí, že žádná zášť se rozhodně nekoná a ona má s kolegy svého přítele velmi přátelské vztahy.

Přezdívka Yoko Ono, kterou si Táňa vysloužila, a která naráží na slavnou umělkyni, jež stála za rozpadem kapely Beatles, na ni prý rozhodně nesedí. Přesto v ní herečka našla zalíbení. „Jako mně se to hrozně líbí ta přezdívka. Já už jsem si koupila i tričko s jejím portrétem,“ řekla s úsměvem Táňa na rádiu Frekvence 1. „Ale kluci mi tak neříkají.“

Vyvrací i to, že by mezi ní a ostatními členy kapely byly rozpory. „Kluci dobrý. Třeba s Kubou Prachařem a jeho přítelkyní jsme už taková rodina. Je to zalitý sluncem,“ řekla herečka. Otázkou zůstává, zda to tak optimisticky vidí i ostatní.

Reklama

Další články

Načítám