Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni v létě Tatiana Dyková (45) excelovala jako Meda Mládková v představení, které vzniklo ke 100. narozeninám známé mecenášky umění. Na venkovním jevišti na pražské Kampě jí dva měsíce tleskalo plné hlediště. Smlouvu ovšem měla jen na tuto jednu sezónu. Nikdo nepočítal s tím, že se představení Meda bude hrát dál.

Tatiana Dyková si dá po představení Meda rok pauzu.

Táňu, která hrála bez alternace, letos na nádvoří Musea Kampa nahradí hned dvě herečky, a to Tereza Ramba (34) a Pavla Beretová. Do hereckého týmu se nově připojili také Matouš Ruml, Vanda Chaloupková a Rozálie Havelková. Z loňského roku zůstávají například Lukáš Příkazký, Dana Batulková, Stanislava Jachnická, Dan Rous, Dan Šváb či Václav Krátký.

Scéna bude opět postavena na nádvoří Sovových mlýnů, které k životu Medy Mládkové neodmyslitelně patří. Hru napsala producentka Daniela Sodomová (Šteruská) na základě knihy Ondřeje Kundry Můj úžasný život a je průřezem života Medy Mládkové od jejích 14 let do dnešních dní.

"V současné situaci jsme všichni na jedné lodi, která nevíme, kam dopluje. Ale byli bychom moc šťastní, kdyby Meda byla jednou z těch událostí, na které se můžete těšit. Pokud by se nezačalo hrát v červenci, budeme přesouvat představení na podzim, a v tom případě počítáme s krytou variantou. Takže Meda bude!” ujišťuje producentka Daniela Sodomová.

Reklama

Další články

Načítám