Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kluci budou mít prázdniny, ale maminka ne, protože téměř denně hraje na letní scéně na Kampě představení Meda, v němž nemá alternaci. Tatiana Dyková (45) prozradila, jaký vymyslela pro syny program, aby se v létě nenudili doma.

O prázdninovém programu jsme si s herečkou povídali v ráji sladkostí, které sice brala hlavně dětem domů, ale sama se jich také nezříká. "Ne, že bych měla úchylku na sladké, ale odpoledne ke kafi po obídku si dám ráda čokoládu, a když je s oříškama, jsem úplně spokojená. Nehlídám se ani nevážím, na to snad ani nemám čas," překvapila.

Synům ovšem příděly sladkého hlídat musí, už kvůli tomu, aby nebyli hyperaktivní. "Sladké jim nezakazujeme, ale v osm večer už to neexistuje. Obzvlášť, když je hlídá babička, tak jim to zakazuju už radši ve čtyři, aby to s nimi chudák zvládla a neskákali jí po hlavě. Ale naše děti to nějak nepřehánějí a pořád dají přednost tomu jít ven nebo něco dělat, než jíst. Naopak je do jídla musíme nutit," upřesnila Táňa.

Protože má herečka skoro celé léto práci, postarala se už synům i o prázdninovou náplň. "Každý rok jezdí všichni tři na tábor, na stejný už roky. Pak budeme určitě na chalupě, pojedou k moři, ale to ne s námi, a budeme různě objíždět kamarády. Ale řekli jsme si, že společnou dovolenou mít sice budeme, ale nejvíc si to užijeme až v září, po derniéře Medy," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám