Hlavní obsah
Článek

Není důležité pouze to, jak se obléknou jako jednotlivci, ale záleží i na tom, jak sladěni jsou v páru. Pokud jde o vyhlášení cen Český lev, máme naprosto jasno. Hvězdní jako z Hollywoodu byli herečka Tatiana Vilhelmová (45) s partnerem Vojtěchem Dykem (38).

Dvojice dorazila na poslední chvíli. Předtím, než Táňa s Vojtou doslova vběhli do sálu pražského Rudolfina, se sotva stihli vyfotit u fotostěny. Vilhelmová, která neproměnila nominaci za nejlepší herečku ve vedlejší roli ve filmu Tátova volha, vypadala božsky v ručně zdobených šatech od brněnské návrhářky Gábiny Páralové. Její look doplnily luxusní šperky a decentní líčení.

I Vojta byl ve smokingu k sežrání. V podobném duchu byli ostatně oblečeni i prezident karlovarského filmového festivalu Jiří Bartoška (76) s manželkou Andreou.

Překvapivě nikoli partnerky, ale dcery vyvedli debutující režisér Ondřej Havelka (69), jehož film Hastrman získal čtyři České lvy a který přišel s půvabnou Rozálií, a herec Jiří Dvořák (57), kterého doprovázela dcera Anička.

Jak to párům slušelo, se podívejte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám