Hlavní obsah
Článek

Ke konci roku lidé často využívají pracovní volno k výjezdu do zahraničí, ať už je to na hory, či k moři. Herečka Tatiana Vilhelmová (45) by si nedovedla představit, že by Štědrý den oslavila mimo svůj domov.

„Na Vánoce jsme vždycky v Praze, protože je rádi trávíme doma s rodinou,” svěřila se nám herečka na tiskové konferenci divadelního představení Meda, které zachycuje nejdůležitější milníky života sběratelky a mecenášky Medy Mládkové.

Svátky herečka vnímá jako moment setkávání s rodinou a příbuznými. Vilhelmová se dokonce potkává i se svým exmanželem Pavlem Čechákem, se kterým má syny Františka (13) a Cyrila (10). „Jsme takoví nadšenci. Kvůli dětem se sejdeme se všemi tatínky, babičkami a dědečky. Svátky trávíme společně,” svěřila se deníku Blesk herečka, která má s Vojtou Dykem ještě pětiletého syna Aloise.

Vilhelmová s Dykem zároveň milují cestování a vypadá to, že po Štědrém dnu rodina vyrazí opět do teplých krajin. „Potom někam vyjedeme. Ještě jsme se ale nerozhodli kam, určitě to bude ale někam do tepla,” uvedla Tatiana Vilhelmová.

Reklama

Další články

Načítám