Hlavní obsah
Článek

Předávání prestižních divadelních Cen Thálie je po roce zase tady! Slavnostní večer, který se koná tradičně v Národním divadle, svou přítomností i půvaby rozzářily zejména partnerky třech zpěváků, kteří byli nominováni za své výkony v oboru muzikál, opereta, či jiný hudebnědramatický žánr.

Romana Tomeše doprovodila jeho manželka Míša (32), která poprvé po porodu vyrazila do společnosti a ze všech nejvíce zářila. Květovanou róbu si vypůjčila a sladila s kabelkou, kterou měla doma. Také si nechala udělat speciální účes ze dvou copů a rozdávala úsměvy na všechny strany. „Jsem stále pozitivně naladěná. Mám úžasné dítě. Nechá mě spát a jen díky tomu vypadám tak, jak vypadám,“ svěřila Super.cz Míša.

Pepovi Vojtkovi, který nominaci proměnil, přišla fandit jeho manželka Jovanka. Ta zvolila tmavou róbu se stříbrnými odlesky. „S výběrem mi pomáhala stylistka,“ řekla Super.cz. Velmi podobný materiál si vybrala i partnerka třetího nominovaného Vojty Dyka Tatiana Vilhelmová (45), která o trochu lépe vyladila doplňky a šperky.

Která z dam se vám nejvíce líbí?
Míša Tomešová
69,7 %
Jovanka Vojtková
17,9 %
Tatiana Vilhelmová
12,4 %
Celkem hlasovalo 23034 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám