Hlavní obsah
Článek

Film S tebou mě baví svět v hlavních rolích s Pavlem Novým, Juliem Satinským a Václavem Postráneckým jako trojicí tatínků, kteří dostanou na týden na starost početné potomstvo, se stal legendou. Variací na toto téma je nový film Špunti na vodě, z něhož vám přinášíme ukázku. Tam tátové Pavel Liška, Hynek Čermák a Jiří Langmajer (57) pro změnu vyrazí na vodu.

Špunti na vodě jsou rozvernou rodinnou komedií o tom, co se stane, když se tři tátové nehodlají vzdát svého plánu na pánskou jízdu a rozhodnou se sjet Sázavu i se sedmi dětmi – manželkám a nepředvídatelným nástrahám navzdory. Partnerky zmíněných tatínků si zahrály Tatiana Vilhelmová (45), Anna Polívková (44) a Jana Kvantiková. Coby babička Lada a děda Václav, kvůli jejichž zlaté svatbě to vlastně všechno začalo, se představí Dana Syslová a Arnošt Goldflam.

"Mám být upřímný? Já mám už děti dospělé, takže mě to už trochu zmáhalo. Ten věčný křik, vrčení, pískání, kvičení, plácání – prostě mě to zmáhalo psychicky, nicméně děti mám rád. Ale tady jich bylo trochu víc, než bych normálně dokázal snést," svěřil o natáčení Jiří Langmajer, který je otcem dvou dospělých dcer.

"Chvílemi už to bylo dost náročné, bylo tam spousta hluku a křiku…Ale dalo se tomu vyhnout uzavřením se do sebe," souhlasil Hynek Čermák, jenž má děti Bořka a Hedviku v podobném věku, jako část těch filmových.

Dospělým hereckým hvězdám ve filmu zdatně sekundují „špunti“ – sedm dětí různého věku. Pubertální dceru Jiřího Langmajera ztvárnila Nelly Řehořová, talentovaná herečka, zpěvačka a blogerka, která společně s Michalem Hrůzou nazpívala i titulní písničku k filmu. Filip Antonio si ve Špuntech na vodě poprvé zahrál spolu se svým mladším bráškou Viktorem.

Reklama

Další články

Načítám