Hlavní obsah
Článek

Třetí řada Tváře a třetí Adele. V soutěži se známí zpěváci opakují a jednou z nejoblíbenějších pro napodobování je Britka Adele. Tu už v české verzi show ztvárnili David Kraus a Marta Jandová a nyní se k nim přidala i Tatiana Vilhelmová (45).

Zazpívala píseň Send My Love, takže z hlediska choreografie neměla těžkou práci. To ani maskéři. Aby Vilhelmová odpovídala stylingu Adele, stačilo nasadit paruku a obléknout květované vycpané šaty.

„Když jsem šla do téhle soutěže, říkala jsem si, že koho bych nechtěla dělat, je Adele a Marta Kubišová,“ přiznala Vilhelmová v rozhovoru s Ondřejem Sokolem před začátkem vystoupení, které jí tentokrát vítězství nezajistilo (minule vyhrála s Michaelem Jacksonem). Šek si převzala Markéta Konvičková, která zazpívala Pitbullovu píseň I Know You Want Me.

„Nebudu se opakovat s tím, jak nás vždycky dostaneš tím zpíváním, který jsi celý ty leta tajila, to bylo úžasný. A k převtělení v Adele - to nebylo tak úplně dokonalý, protože i kdyby ses rozkrájela, tak jsi víc sexy,“ polichotil Tatianě Janek Ledecký a pozitivní byla i hodnocení dalších členů poroty.

Reklama

Další články

Načítám