Hlavní obsah
Článek

Herečka Tatiana Vilhelmová (45) patří ke zkušeným dámám, které si pokaždé dávají pozor, aby při sezení měly nožky pěkně pevně u sebe. Obzvlášť tehdy, když má na sobě kratší šatičky.

Na tiskové konferenci České televize k seriálu Já, Mattoni se to Táně povedlo jen zčásti. Kalhotky před zvědavými fotografy sice úspěšně ukryla, ale stehýnko přeci jen odhalila, což jí ale určitě nevadilo. Pokud by se totiž podobnému zvěčnění chtěla vyhnout, vzala by si kalhoty a měla klid.

Vilhelmová si v seriálu Já, Mattoni zahraje v jednom z historických období osudovou ženu podnikatele Mattoniho (hrají ho David Švehlík a Alois Švehlík) Mínu. Tu v podobě starší dámy ztvární i Taťjana Medvecká.

„Mattoni je krásný, charizmatický muž. Avšak málokdy je šťastný a láskou naplněný. Mohl mít fantastickou ženu Mínu a velmi spokojené manželství, ale vzal to s ní za špatný konec, a tak celý život plýtvali energií jen na hádky a pomsty,“ prozradila Tatiana Vilhelmová.

V seriálu se vedle představitelů ústřední dvojice objeví i řada dalších předních českých herců - Anna Geislerová, Vladimír Kratina, Norbert Lichý nebo Vladimír Javorský.

Reklama

Další články

Načítám