Hlavní obsah
Článek

To, že v Brně svítí úplně jiné a silnější slunce než v Praze, tvrdívá reportér Krimi zpráv na Primě a partner moderátorky Sandry Parmové Michal Janotka. "Péřovkový král" tímto popírá, že by tak opálenou pleť měl díky tomu, že spává v soláriu.

Asi to zaslechla i herečka Tatiana Vilhelmová (45), protože na nejvěhlasnější brněnský ples, který proběhl o víkendu, vyrazila pro jistotu ve slunečních brýlích. V případě, že by tomu bylo jinak, v úvahu ještě připadalo, že si skočila na plastiku očních víček nebo si zapomněla při svém pracovním vytížení, navíc jako trojnásobná maminka, oči nalíčit.

Pravdou ale zřejmě bylo, že chtěla oči ušetřit blesků z fotoaparátů, protože s partnerem Vojtou Dykem (38), který na plese vystupoval, byli jedněmi z hlavních hvězd akce. Poté, co usedla ke stolu, si totiž brýle sundala, a na jejích očích jsme nic zvláštního nezaznamenali. A ještě jednou věcí nás Táňa překvapila. Zatímco ostatní dámy si daly záležet, aby na slavnostní událost dorazily v předepsané dlouhé róbě, herečka si nedělala násilí a zvolila mini.

Reklama

Další články

Načítám