Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že se vdala už ve čtyřiadvaceti, není v dnešní době běžné. Půvabná herečka Marika Šoposká, kterou známe mj. ze seriálů První republika a Cirkus Bukowsky, ale manželství zpečetila. S manželem, filmovým zvukařem, jenž je mimochodem dvojčetem exmanžela Tatiany Vilhelmové (45) Pavla Čecháka, budou mít potomka.

"Manžel mne k tomu přinutil," smála se a pak dodala, že pro miminko se rozhodli po vzájemné dohodě. "Jsem na začátku sedmého měsíce a cítím se dobře. Přibrala jsem jenom pět kilo," prozradila Super.cz drobná brunetka, na níž těhotenství, vyjma bříška, skoro není poznat.

Prozradili jsme jí, že i její kolegyně z První republiky Veronika Arichteva uvažuje o tom, že když se posunulo natáčení druhé řady seriálu, mohl by být čas na početí dítěte a už vysadila antikoncepci. "Tak třeba budu jen první vlaštovkou," reagovala Marika s tím, že se ale pro dítě nerozhodla kvůli nedostatku práce.

"Ještě předtím, než to bylo vidět, jsem natočila několik projektů, které teď poběží. Takže já budu ležet doma s nohama nahoře na gauči, ale lidi mě pořád uvidí," je spokojená Marika, která už tuší pohlaví potomka, ale svěřit ho nechtěla. O jménech se doma ještě diskutuje, ale jisté prý je, že to nebude nic bizarního, ale spíš klasika.

Reklama

Další články

Načítám