Hlavní obsah
Článek

Každoročně před Vánocemi prolomily Aňa Geislerová (47) a Táňa Vilhelmová (45) mlčení směrem k médiím jen proto, aby propagovaly svůj tradiční vánoční bazar. Divili jsme se, že letos k tomu ještě nedošlo, když už máme začátek listopadu. Přitom holky spolu evidentně mluví, zastihli jsme je spolu na večírku po jedné z filmových premiér.

Pak ale zčistajasna přišlo prohlášení, že Bazar z Mokré Čtvrti se ruší. "Vybrali jsme za ta léta 9 miliónů, podpořili spoustu nadací a spolků, uspořádali jedinečné koncerty, potkali úžasné lidi – jak dárce, nakupující, tak i sponzory. Všem mnohokrát děkujeme! Děkujeme i těm, kterým jsme mohli pomoct! Pokud nás síly a humor neopustí, tak třeba vymyslíme něco jiného. S láskou Táňa, Aňa, Peter," znělo v něm. Možná mají tolik práce a starostí v soukromí, obě jsou matkami třech dětí, že už na nic dalšího nebyl čas.

Jubilejní 10. ročník Vánočního Bazaru v Mokré Čtvrti vynesl 1,3 miliónu korun. Během předcházejících devíti let organizátoři vybrali a mezi potřebné rozdělili sedm miliónů korun. První rok to bylo 50 000 Kč a v roce 2011 zatím rekordních 1,68 miliónu korun. Získané peníze každoročně směřovaly na podporu hned několika organizací a konkrétních projektů či akcí. Tak snad partička Geislerová, Vilhelmová a Peter Butko zase najde čas na další projekt.

Reklama

Další články

Načítám