Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vojtěch Dyk (38) a Tatiana Vilhelmová (45) k sobě neměli cestu vystlanou růžemi. Zpočátku jejich vztahu nikdo moc nevěřil a mnoho lidí ani nepřálo. On idol mnoha dívčích srdéček, ona rozvedená matka dvou dětí, navíc o sedm let starší. Ve věcech srdečních ale věk nehraje příliš roli a oni jsou učebnicovým příkladem toho, jak to dvěma lidem může ve vztahu i po delší době a s rodičovskými ‚starostmi‘ klapat.

Už na nedávné premiéře Tánina nového filmu Díra u Hanušovic pár předvedl, že nad jejich vztahem je slunečno bez náznaku oblačnosti, teď to opět potvrdil, pro změnu na premiéře Dykova filmu Tři bratři (autoři Jan Svěrák, Zdeněk Svěrák, Jaroslav Uhlíř), kde Vojta ztvárnil spolu s Tomášem Klusem a Zdeňkem Piškulou hlavní roli.

Popremiérový večírek jim nestačil, a ještě když většina hostů odešla a Lucerna zůstala téměř prázdná, tančili spolu jako právě zamilovaní. Čerství rodiče syna Aloise si vzájemná objetí užívají všude a plnými doušky.

Reklama

Další články

Načítám