Hlavní obsah
Článek

Herečka Tatiana Vilhelmová (45) žije s o sedm let mladším hudebníkem a hercem Vojtou Dykem (38) už přes tři roky. Ač jim v počátcích vztahu věřil jen málokdo a zdánlivě nesourodému párečku se předpovídalo maximálně pár měsíců randění, jsou i přes všechny citové turbulence pořád spolu, a svou lásku dokonce posvětili společným potomkem.

Zdá se, že Vilhelmová si na partnery z umělecké branže potrpí. Vdaná byla za producenta Pavla Čecháka a nějaký ten pátek randila i s kolegou Pavlem Liškou, jehož partnerku ztvárnila i v komedii Bohdana Slámy Divoké včely.

A právě snímek Divoké včely, který je hořkosladkým příběhem o citové izolaci mladých lidí v uzavřeném světě vesnice, si dnes kdykoliv od 18 hodin do půlnoci můžete zdarma pustit na portálu Seznam.cz v rámci tradičních filmových střed.

Jak je vidno, Vilhelmová si za partnery vybírala spíše vrstevníky, ale přesto se nakonec nechala okouzlit mladším milencem.

Zatímco fanynky fešáckého frontmana kapely Nightwork zuřily a nechápaly, proč se jejich oblíbený hezounek zahazuje s o dost starší a v té době vdanou matkou dvou dětí, Vojta zářil štěstím a s Táňou žije dodnes.

Už to ale není ten fešáček s odzbrojujícím úsměvem, po kterém vzdychala každá fanynka, ale otec od rodiny. Ač teprve nedávno oslavil devětadvacáté narozeniny, je na něm od té doby, co žije s Vilhelmovou, znát velký rozdíl. Díky otcovství výrazně zmužněl a vedle dnes již trojnásobné maminky tak konečně nevypadá jako její mladší syn či vydržovaný zajíc.

Reklama

Další články

Načítám