Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle jsme opravdu nečekali! Sympatická herečka Aňa Geislerová (48)  je po Tatianě Vilhelmové  (45)další hvězdou, která se vydala za hlasem svého srdce a našla si milence. Temperamentní zrzce padl do oka sympatický podnikatel Martin Shenar (48), který v Čechách vydává hned několik společenských časopisů a podniká také v realitách. Velké peníze také vydělal na prodeji obří sluneční elektrárny.

A mají toho společného více, než se zdá. Zámožný čtyřicátník má za sebou údajně také jeden nepodařený vztah a také vychovává dítě. Herečka s ním byla přistižena deníkem Aha! poprvé minulý měsíc při odchodu z narozenin Jiřího Bartošky.

Podle deníku Aha! s ním oblíbená filmová hrdinka tráví všechen volný čas a zejména společné noci. Ve dne je ovšem vzornou matkou svých ratolestí Bruna Fidelia (8) a Stelly (4), které má se svým stále ještě manželem Zdeňkem Janáčkem a které každé ráno vozí do školy a do školky. Před dětmi se oba rodiče ale zjevně snaží zachovat obrázek dokonalé rodiny. Například v pátek přijela herečka domů, naložila děti a manžela a odvezla je na chalupu, kde společně strávili víkend.

Samotná herečka se nechce k celé kauze příliš vyjadřovat. „Já osobně necítím potřebu cokoliv komentovat,“ řekla Deníku Aha! rázně Geislerová. O něco sdílnější byla ovšem její tisková mluvčí Pavlína Fechterová: „Manželé k této věci nebudou vydávat žádné oficiální stanovisko. Mohu jen říct, že touto zprávou není opravdu nikdo ze zúčastněných zaskočen.“ Jak se celá kauza vyvine a zda bude Aňa následovat svou kamarádku Táňu Vilhelmovou, která kvůli Vojtovi Dykovi před rokem opustila manžela, to je teprve ve hvězdách.

Reklama

Další články

Načítám