Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík (41) zatančili v semifinálovém kole StarDance slowfox a sambu. Přestože byli zprvu rozpačití, protože na ně zbyly tance, které se řadí k těm nejtěžším, od poroty si vyslechli chválu. „Kolo od kola jste stále lepší,“ nechala se slyšet porotkyně Tatiana Drexler (61).

Ve druhé polovině večera následovala svižná samba a půvabná farářka překvapila kromě výkonu i leopardím kostýmem, který se řadí mezi nejzajímavější, jaké zatím na parket StarDance vynesla. Šaty se zvířecím motivem zdobily kamínky, průstřihy na bocích se třpytivým páskem a volánová sukně, která zdůraznila její útlé nohy. Ty by měly být při sambě rozhodně vidět.

S celkovým počtem 66 bodů skončili Kopecká a Dědík na třetím místě v tabulce, v závěrečném rozstřelu šli však do bezpečí jako první. Krátce poté je následovaly i další dva páry a moderátoři mohli konečně prozradit tajemství, které drželi pod pokličkou celý přenos - 9. kolo kvůli předchozím ztrátám nikdo neopustil a ve finále budou o vítězství bojovat všechny tři páry, jak jsme zvyklí z předchozích řad.

Reklama

Další články

Načítám