Hlavní obsah
Článek

Česko zná novou královnu krásy. Miss Czech Republic 2022 se ve Forum Karlín stala blondýnka z Třince Krystyna Pyszková.

Jak Super.cz informoval, studentka dvou vysokých škol, kráska, která je velmi úspěšnou modelkou v zahraničí, byla horkou favoritkou na vítězství.

"Musím říct, že jsem to nečekala. Vím, že je to věta, která se často používá, ale opravdu jsem v šoku," řekla Super.cz Krystyna krátce po vyhlášení. Vítězka bude Českou republiku reprezentovat na nejprestižnější a nejstarší světové soutěži krásy Miss World.

Krystyna studuje právnickou fakultu v Praze a také marketing na univerzitě v Rakousku. Aktivně se věnuje charitativní činnosti a spolupracuje s organizací SonTa Foundation. Pravidelně také cestuje do Tanzanie, kde pomáhá s výukou dětí na školách.

A kterým dalším kráskám nasadila ředitelka soutěže Miss Czech Republic Taťána Makarenko (34) korunku? Miss Supranational Czech Republic se stala modelka Kristýna Malířová. Miss Grand Czech Republic pak Mariana Bečková, čtvrtou nejkrásnější Češkou a Miss International Czech Republic je zrzka Adéla Maděryčová a Miss Intercontintal Czech Republic byla korunována Karolína Syroťuková.

Vedle ředitelky soutěže Miss Czech Republic Taťány Makarenko zasedly v porotě také Miss World 2006 Taťána Kuchařová, úřadující vítězka světové soutěže Miss Supranational Chanique Rabe z Namibie, stylista Sam Dolce nebo Miss Czech Republic 2021 Karolína Kopíncová, která se letos dostala do Top 13 na Miss World.

Reklama

Další články

Načítám