Hlavní obsah
Článek

V úterý bude vyhlášena desítka finalistek aktuálního ročníku soutěže krásy Miss Czech Republic. My jsme s ředitelkou Taťánou Makarenko (34) byli u poslední vedlejší soutěže, která o pořadí dívek rozhodovala, tedy prezentace těla v plavkách.

Právě z dívek, které zaujaly v challengi The Best in Swimsuit, vždy vzešly i vítězky soutěže, aktuální vítězka Karolína Kopíncová byla druhá. "Ale nebylo to jen z této challenge, všechny naše vítězky nějakou vyhrály, například Karolína nejlepší řečnici. Dívky musí být osobnosti a mít i jiné schopnosti, než je krásná postava," míní Táňa, která měla tentokrát velký problém vybrat jen tři dívky, a nakonec na pomyslné bedně stanuly čtyři.

Makarenko sice vzhled dívek chválí, nicméně každý rok se část jejích vítězek rozhodne pro plastické operace a další úpravy zevnějšku a na světové soutěže už odjíždějí vylepšené. "Není to o tom, že to chci já, za mě jsou krásné takové, jaké jsou, ale některá děvčata si ty úpravy přejí a samy za mnou přijdou, že by se jim líbilo třeba upravit velikost poprsí," vysvětlila. "Tím, že jsou hodně hubené, tak ta prsa moc nemají, a pro návrháře jsou důležité souměrné ženské postavy," upřesnila ještě.

Jak plavková challenge probíhala a další podrobnosti rozhovoru s Makarenko, která se aktuálně raduje z vítězství Natálie Kočendové ve světové soutěži krásy, můžete zhlédnout v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám