Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná Natálie Kočendová (24) neodletí na světovou soutěž krásy Miss International do Japonska. Kvůli pandemii koronaviru organizátoři letošní klání zrušili. A o její účast ředitelka Miss Czech Republic Taťána Makarenko (34) velmi bojovala.

Natálie loni v 6. měsíci těhotenství přišla o miminko. Coby nastávající maminka ale podle pravidel neměla mít umožněnou účast v soutěži. Přestože o miminko přišla, pro vedení soutěže už nebyla slečnou. Taťáně se podařilo přesvědčit šéfy světové soutěže, aby Natálie odletět mohla. Bohužel ani tak ale neodletí.

"Na Miss International neodletí. Je v tomto směru statečná a chápe to. Není v mé moci předvídat, která světová soutěž bude či nebude. Máme ale plán B. Dojednáváme jinou soutěž krásy. Až bude vše černé na bílém, tak to oznámíme," řekla Super.cz Makarenko.

"Natálii se povedlo si udělat jméno v České republice. Je krásná, má silný příběh, bude vydávat svoji knížku. Ona má dobře nastartováno, i kdyby nejela na světovku. Ale pojede," dodala Makarenko na představení nového ročníku její soutěže krásy. Castingy začínají dnes v Praze.

Reklama

Další články

Načítám