Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z hvězd přehlídky návrhářky Beaty Rajské (61) byla také Taťána Makarenko (34), která dorazila na poslední chvíli. Ještě den před módní show se vracela z Polska, kde byla podpořit jednu ze svých finalistek soutěže Miss Czech Republic Angelinu Kostyshynovou, která reprezentovala na mezinárodním klání Miss Supranational.

"Skončila v užším výběru v TOP 24, což byl hezký úspěch mezi šedesáti dívkami. Je to takové zadostiučinění, že dělám svoji práci dobře," míní Táňa, která se na přehlídce na molu potkala i s dalšími účastnicemi svojí soutěže. "Modelingová práce už je, děvčata už nemají jen Instagram, za což jsem ráda, a už chystáme i nový ročník. 10. září bude první casting, celkem jich proběhne dvanáct. Těším se na nové dívky," řekla Super.cz.

Táňa měla na přehlídce jednu z nejodvážnějších rób s pořádně hlubokým dekoltem, pod kterou se rozhodně nedala vzít podprsenka a Makarenko nepoužila ani bezpečnostní přelepky. Díky silikonům si to může dovolit. "Navíc je to tak dobře ušité, že ani nic vykouknout nemůže. Navíc Beata ví, že se něco takového nebojím vynést. Také to nechce dávat těm úplně nejmladším, které se ukázat jednak nebojí, a pak mají i ženštější řeč těla," domnívá se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám