Hlavní obsah
Článek

Je jasné, že bude mít spoustu krásných šatů a doplňků. My ale před odjezdem na mezinárodní soutěž Miss Supranational úspěšné finalistky Miss Czech Republic Angeliny Kostyshynové byli zvědaví hlavně na její národní kostým. Doba krojů anebo podivných saténových sukének v národních barvách je už totiž dávno pryč.

Ředitelka české soutěže krásy Taťána Makarenko (34) nás ujistila, že se máme a co těšit. Angie ztvárňuje ve svém kostýmu královnu nebes a zároveň jeden z českých státních symbolů, orlici. Nezahanbila by ani na alegorickém voze karnevalu v Riu de Janeiru, natož v sousedním Polsku, kam vyráží autem, takže na rozdíl od soutěžících ze vzdálenějších zemí bude mít výhodu mnohem zásobenějšího šatníku.

"Finále je 21. srpna, budeme tam dva týdny a za tu dobu asi nestihnu ani všechny šaty vynést. Už je jasné, že finálové budou od Ponerů, stejně jako ty, které jsme vám tady předvedli," řekla Super.cz Angie.

Ta je o to nervóznější, jelikož její předchůdkyně Hanka Vagnerová skončila na Miss Supranational na krásném šestém místě a stala se i nejkrásnější Evropankou. "Ráda bych ji překonala, ale spokojená budu i v TOP 10," dodala půvabná brunetka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám