Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Taťána Makarenko (34) dává modelingu vale. Šéfka soutěže Miss Czech Republic už chce spíš akce organizovat. V prádle na přehlídkách ji už neuvidíte.

"Bude mi 32, už se s modelingem loučím. Dlouhé focení celý den, ježdění mimo Prahu, do zahraničí, to už není pro mě. Mám ráda svoje pohodlí, řídím si svůj harmonogram, to jak budu vypadat. Modelka je od toho, aby prodala něco jiného, musí se podřídit tomu, jak ji nalíčí, učešou. Já už chci prodávat sama sebe a svojí soutěž," řekla Super.cz Makarenko.

Předvádět dál bude jen pro vyvolené návrhářky. "Jsou návrhářky, pro které ráda chodím. Mám své stálice, se kterými spolupracuju," vysvětluje. Pro ty dál udělá výjimku.

Makarenko organizovala online módní show Vandy Jandy, kde předváděly vítězky a finalistky její soutěže. "Už to chtělo něco kulturního, přehlídka byla online, ale jakmile to bylo možné, rozhodla jsem se, že něco uspořádám," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám