Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve svých jednatřiceti letech se diví, že ji stále ještě poptávají jako modelku na módní přehlídky. Pravdou je, že Taťána Makarenko (34) většinou nechybí na módních akcích, na které si tvůrci najímají další modelky z její soutěže Miss Czech Republic.

„Je to pro mě takové vyjádření, že nepatřím do starého železa. Přehlídky si ale už spíš užívám. Je to spíš relax, navazování kontaktů a příležitost si popovídat s holkama. Ráda podpořím kamarádky návrhářky,“ řekla Super.cz Taťána.

Účast na přehlídkách v Makarenko často vyvolává chuť pořídit si něco nového, a tak honorář často padne na nákup toho, co zrovna předváděla. Platí to i v případě spolupráce s Beatou Rajskou. „Beatiny čepičky a kabáty se mi moc líbí. Její móda mě baví,“ řekla nám Táňa na křtu návrhářčina kalendáře a jedním dechem dodala: „Obecně platí, že ráda nakupuji. Raději si našetřím na dražší věc, nebo ji dostanu jako dáreček od partnera.“

Makarenko s věkem dává přednost spíš tzv. pomalé módě. „Nakupuji i konfekci, ale tam se může stát, že se objevují stejné kousky na spoustě žen. Dražší kousky ale přece jen ženu víc specifikují. Čím jsem starší, tím mám radši dražší věci,“ uvedla Taťána Makarenko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám