Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Taťáně Makarenko (34) už se stýská po slunečních paprscích a moři. Pláž, opalování a vodní radovánky si připomíná alespoň skrze snímky z poslední dovolené v Marbelle. Super.cz prozradila, jestli se chystá brzy zase někam vyrazit.

„Do zahraničí, přesněji řečeno do teplých krajin, se s přítelem chystáme někdy zkraje jara. Pokud možnosti dovolí. Chtěli bychom někam, kde bude teplo, a kde budeme mít úsměvy na tváři a bikiny na těle,“ svěřila Super.cz Taťána. Kam přesně poletí, ještě neví. Vše se bude odvíjet od situace spojené s covidem.

Vánoce si s přítelem užijí doma, v České republice. Letošní svátky jsou pro Táňu ve znamení novinek. Budou to její první společné Vánoce s novým partnerem a u štědrovečerní tabule jich bude o jednoho víc. „Slíbili jsme mamince mého přítele, že je oslavíme společně, na což se těším. Tedy nebudeme pouze ve dvou, ale ve třech. Naše první Vánoce v mé nové rodině. 25.12. pak pojedeme k mojí mamince do Teplic na sever Čech,“ plánuje modelka a ředitelka Miss Czech Republic.

Přiznává, že to pro ni budou úplně jiné svátky, než na jaké byla zvyklá posledních 9 let ve vztahu s expřítelem Zdeňkem Bahenským, se kterým se rozešli začátkem letošního roku. Změnu ale uvítala.

Se svou současnou láskou oslaví i Nový rok. „Silvestra strávíme s našimi společnými přáteli. Jsem moc ráda, že si Martin rozumí s těmi mými a já zas s těmi jeho. Vnímám to jako důležitý prvek v partnerství, aby vás přátelé toho druhého nejen schválili, ale brali i jako své přátele,“ míní Táňa.

Reklama

Další články

Načítám