Hlavní obsah
Článek

První adventní neděli strávila Vlaďka Erbová (42) se svým exmanželem Zdeňkem Bahenským. I když jejich vztahy byly spoustu let velmi napjaté, a Zdeněk se s dcerou Viktorkou vídal během vztahu s Taťánou Makarenko (34) jen výjimečně, nyní je vše jinak.

"Rodina, rodinný čas. Spolu," napsala Vlaďka k rodinné fotce ze Staroměstského náměstí, kam všichni tři vyrazili na první adventní procházku.

Její fanoušci okamžitě začali spekulovat, zda Vlaďka a Zdeněk opět netvoří pár. "Já osobně slepování hrnců nepreferuji, ale nikdy neříkej nikdy. Ale rozhodně vám přeji, aby to vyšlo. Moc vám to sluší," napsala jedna ze sledovatelek Vlaďky a přidávali se další. "Moc vám to přeji a hlavně Viktorce," dodala jedna z nich.

Zda Erbová tvoří s Bahenským i pár, zatím neprozradila, ale Bahenský se nedávno vyjádřil, že sice s Vlaďkou nežije, ale vychází spolu jako rodina.

"S Vlaďkou spolu nyní vycházíme dobře, ale nejde o žádný vztah. Prioritou je pro nás oba naše dcera Vikča. Vztah s Vlaďkou máme jako rodiče, ne jako partneři," řekl Super.cz Bahenský.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám