Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Těhotná Natálie Kočendová (24) neodletí na světovou soutěž krásy Miss International do Japonska, kde měla reprezentovat Českou republiku. Organizátoři mají ve smlouvě, že nesmí soutěžit žádná dívka, která by byla těhotná, nebo dokonce byla maminkou.

Taťána Makarenko (34) tak musí nyní řešit problém. I přesto, že i její pravidla soutěže Natálie utajeným těhotenstvím porušila, korunku i titul třetí nejkrásnější dívky jí ponechala.

"Pravidla světové soutěže neumožňují soutěžit dívkám těhotným ani maminkám. Proto jediné a hlavní, co se z naší strany pro Natálii změní, je fakt, že nemůže odletět a reprezentovat Českou republiku na světové soutěži Miss International v Japonsku," potvrdila informaci Super.cz Makarenko.

Nyní musí řešit, která dívka z finálové desítky ji nahradí. "Těhotenství Natálie je pro nás čerstvou a novou zprávou, kterou jsme upřímně lehce zaskočeni. V tuto chvíli nevíme, která z dívek Natálii právě na této světové soutěži Miss International v Japonsku zastoupí," dodala Makarenko.

Reklama

Další články

Načítám