Hlavní obsah
Článek

Už tenhle čtvrtek 23. července proběhne finále Miss Czech Republic, kde se 10 dívek utká o 5 titulů, ale jen jedna bude mít možnost reprezentovat naši zemi na nejstarší a největší světové soutěži krásy Miss World. Tak která to bude?

Finalistky roku 2020 známe od listopadu 2019 a všechny dívky prošly intenzivní přípravou i různými výzvami, kde bojovaly a ukazovaly své přesahy. Sportovní výzvu vyhrála finalistka č.10 Natálie Kočendová.

Další výzvu, a to plavkovou, vyhrála finalistka č.6 Barbora Aglerová. Poté následovala výzva s názvem Top Model, kde bodovala finalistka č.2 Veronika Šmídová. Nejlepší v talentové soutěži byla finalistka č.8 Jana Smejkalová a poslední výzvu o nejlepší řečnici před publikem vyhrála finalistka č.4 Karolína Kopíncová.

V naší fotogalerii si můžete prohlédnout nejen fotografie dívek v plavkách a jejich tváří, ale přečtěte si i jejich krátké zhodnocení od ředitelky soutěže Taťány Makarenko (34). Zároveň můžete hlasovat, která dívka by podle vás měla vyhrát.

Ve finále se bude bojovat o 5 korunek. Každá z výherkyň pojede reprezentovat ČR na největší světové soutěže světa. Dále se vyhlásí 4 doprovodné tituly a to Miss Notino, Miss Bikini, Miss Talent a Miss Photogenic.

Která kráska by měla získat titul Miss Czech Republic?
1. Angelika Kostyshynová
23,5 %
2. Veronika Šmídová
4,3 %
3. Adéla Maděryčová
3,6 %
4. Karolína Kopíncová
2,1 %
5. Tereza Blaťáková
2,7 %
6. Barbora Aglerová
2,1 %
7. Sandra Bourdon
9,3 %
8. Jana Smejkalová
2,5 %
9. Markéta Chytilová
2,1 %
10. Natálie Kočendová
47,8 %
Celkem hlasovalo 44640 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám