Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před finále, které proběhne již 23. července, jsme měli poslední možnost prohlédnout si desítku krásek, které se letos utkají o korunku královny krásy v soutěži Miss Czech Republic. A v našem videu si můžete prohlédnout, jak jim to sekne v plavkách.

V pražském hotelu dívky absolvovaly zároveň poslední challenge, tedy soutěž, která z nich zvládne nejlépe krátce promluvit na zadané téma, mezi nimiž nechyběly otázky genderu anebo ekologie.

"Jde o public speaking skill, což je disciplína, která existuje i na Miss World, jejíž pravidla kopírujeme," vysvětlila ředitelka soutěže Taťána Makarenko (34). Zvítězila studentka žurnalistiky Karolína Kopíncová, která soutěží s číslem 4 a se svými 183 cm je nejvyšší finalistkou.

Před finále v rámci tzv. preliminary si také část porotců, kteří budou na finále rozhodovat o vítězství, mohli naposledy prohlédnout, jak to dívkám sekne mj. i v plavkách. "Za to, že máme ve finále promenádu v plavkách, se nestydíme. Je to součást soutěže, chceme, aby naše miss byla komplexní a mohla třeba zrovna ty plavky předvádět. Dívky mají mít postavu odpovídající tomu, co klienti chtějí. Nevyhledáváme jen extra skinny dívky, důležité je aby měly vysportovanou pevnou postavu," upřesnila Táňa, že ve finále nejsou jen úplně štíhlounké dívky, ale najdeme tam i krásku velikosti plus size.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám