Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na Ples v Rudolfinu dorazila Taťána Makarenko (34) bez svého přítele Zdeňka Bahenského, který aktuálně působí v zahraničí. Sama ale nebyla, neboť ji doprovodil její stylista Sam Dolce. Ten také vybíral šaty z dílny Mirky Horké. Krystaly Preciosa zdobící model složený z geometrických panelů, ladily s diamantovými šperky.

Moderátorka Inna Puhajková se na stejný večer chystala celý den, Taťáně prý stačilo podstatně méně času. „Připravovala jsem se asi dvě hodiny. To je pro mě takový standard. Když se líčím a připravuji sama, tak mi to stačí,“ nechala se slyšet Makarenko, která se na ples líčila a česala sama a na rozdíl od většiny přítomných dam nevyužila služeb profesionálů. „Raději se připravuji sama, dělám to ráda. Na naše finále miss (Miss Czech Republic, pozn. red.) na to nemám většinou pomyšlení, ale na ples to dělám ráda. Sama sebe znám nejlépe,“ dodala Taťána Makarenko.

Jak se vám výsledek jejího snažení líbí, můžete ohodnotit v naší anketě.

Jak se vám líbí Taťána Makarenko na Plese v Rudolfinu?
Make-up se jí povedl. Líčením by se měla živit.
13,9 %
Nijak mě nepřekvapila.
59,2 %
Noční líčení je příliš výrazné.
1,9 %
Příště by se měla svěřit do ruku profíků.
25 %
Celkem hlasovalo 5598 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám