Hlavní obsah
Článek

Očekává se, že veřejně známé osobnosti budou na svůj vzhled dbát. Dokonalý outfit, make-up, manikúra, vlasy - to všechno k upravenému zevnějšku bezpochyby patří.

Důležitý je ale také zářivý úsměv, který celebrity rozdávají na všech akcích, kde se to hemží fotografy. Pokud jde navíc o osobnosti, které se každý den objevují na televizních obrazovkách, je zdravý a rovný chrup skoro nutností.

Například moderátorka Monika Leová (32) by o tom mohla vyprávět. Zvolila hit posledních let, takzvaná neviditelná rovnátka, podobně jako ředitelka soutěže krásy Taťána Makarenko (34). Díky průhlednému materiálu někteří ani nepostřehli, že krásky podstupují proměnu svých "tesáčků".

O bezchybný vzhled stála i hvězda reality show Hotel Paradise, Nela Slováková (34). Po srovnání dolního patra se pyšní i dokonalým úsměvem.

Dnešní doba nabízí nepřeberné množství aparátů z různých materiálů, například bílá keramická rovnátka, která nasadila manželka Leoše Mareše (47), Monika Marešová (43), nebo moderátorka Štěpánka Duchková. Vždy usměvavá blondýnka si začala rovnat chrup ve 41 letech.

K někomu drátky v ústech neodmyslitelně patří už od začátku kariéry. Vzpomeňme na herečku Míšu Tomešovou (32) nebo Ewu Farnou (30), která si na kovový úsměv tak zvykla, že se ho dokonce nechtěla vzdát.

Některé krásky ale rovnání zubů pořádně potrápilo. Například Hana Reinders (41) zažívala během svých začátků ve Snídani s Novou naprosté peklo. Chvíli jí trvalo, než se s aparáty, které si nechala připevnit z vnitřní strany chrupu, sžila, a přestala před kamerou šišlat.

Na proměny se podívejte v galerii.

Reklama

Další články

Načítám