Hlavní obsah
Článek

Netají, že je tak trochu exhibicionistka, jinak by si nevybrala stylistu, který své klientky spíše svléká než obléká. Modelka Taťána Makarenko (34) opět nezklamala, když se na tiskové konferenci své soutěže krásy Miss Czech Republic objevila v modelu, který, nebýt lepící pásky, odhalil celá její ňadra.

"Nic ale neukazuju, kromě kontur prsou, za která se zatím stydět nemusím. Mnohem větší problém je ta vlečka, na kterou mi pořád někdo šlape, je určená spíš na mola, než abych chodila mezi lidmi," přece jen lehce zkritizovala práci Sama Dolceho.

Její dekolt ale rozhodně nebyl tím hlavním, kvůli čemu tiskovku uspořádala. Chtěla se totiž pochlubit spíš pracovním úspěchem. "Miss Czech Republic získala už pátou licenci na světovou soutěž krásy. Je to Miss Supranational, kterou měla ještě loni konkurenční soutěž," svěřila.

"Sami mě oslovili, což je důkaz, že se naše soutěž ve světě líbí," řekla Super.cz Táňa, které už pomalu začnou docházet vítězky, které by měla na světové soutěže poslat. "Faktem je, že konkurence má licenci jen na dvě světové soutěže, a já teď pošlu i dívku, která byla na pátém místě," bez zbytečné skromnosti konstatovala Makarenko.

K té ostatně nemá ani důvod. Další novinkou Miss Czech Republic totiž je, že dostala i licenci na pánskou soutěž krásy. "Je pravdou, že mne oslovili z Mr. World, ale na to, abych pořádala ještě mužskou soutěž krásy, už nemám kapacity. Proto jsme se domluvili s ředitelem Muže roku Davidem Novotným a budeme vysílat jeho vítěze. Jako první to bude Jakub Kraus, jenž byl Mužem roku v roce 2015," upřesnila Táňa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám