Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finálová desítka, jak byla na jaře představena, už je minulostí. Taťána Makarenko (34) na své soutěži krásy Miss Czech Republic vyměnila dvě dívky za náhradnice, které představila na stránkách soutěže. Blondýnku nahradila blondýnka, brunetku bruneta.

Ze soutěže zmizela finalistka č. 2 Liana Vasilišinová a finalistka č. 4 Natálie Kontová. Právě tyto dvě dívky jsme zmiňovali už v reportáži ze soustředění v Chorvatsku, kdy přes léto neuhlídaly váhu. A neobjevily se už na další velké akci, kde se představovaly modely pro úřadující královnu krásy Kateřinu Kasanovou (25) na soutěž Miss World a kde proběhla přehlídka Natali Ruden, kterou odchodilo pouze osm dívek.

Náhradnice, Andrea Prchalová a Nela Novorytová, už nacvičují i choreografie na finále spolu s dalšími soutěžícími. Důvod, proč vlastně došlo k výměně, můžeme samozřejmě dedukovat. Ovšem Táňa podrobnosti pitvat nechce. "Je to interní záležitost," uvedla.

Reklama

Další články

Načítám