Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen pár dní po sobě odlétají na světové soutěže krásy dvě vicemiss, které uspěly v loňském ročníku Miss Czech Republic. Blondýnka Kristýna Langová míří na Miss Grand do Myanmaru, východoasijské země, která se dříve jmenovala Barma, brunetka Daniela Zálešáková do japonského Tokia na Miss International.

Ještě před odletem nám předvedly část modelů, které si s sebou povezou. Od těch společenských, včetně rób na galavečer, přes variaci na národní kroje, které jsou, jak sami uvidíte v naší fotogalerii, trochu bizarní, až po bikiny, v nichž ukázaly, že na své postavičce před odletem pořádně zamakaly. Na to ostatně ředitelka soutěže Taťána Makarenko (34) dbá, aby holky neudělaly ve světě ostudu.

"Povolená váha 23 kilo nám určitě na zavazadla stačit nebude. Musíme si připlatit minimálně další kufr, abychom měly šaty na všechny příležitosti a mohly si vybírat," shodly se Kristýna s Danielou. A v našem videu si můžete poslechnout, jak se na soutěže připravovaly.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám