Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Chtěla být ještě dokonalejší, a tak bude minimálně rok trpět. Taťána Makarenko (34) si nechala nasadit rovnátka, aby měla konečně krásný úsměv. Podle nás to nepotřebovala, ale proti gustu žádný dišputát.

"Je to neviditelná forma, kdy rovnátka jsou takové průhledné nástavce, které budu po týdnu měnit, a čeká mě cesta za krásným úsměvem, která bude trvat rok až rok a půl," řekla nám modelka, jakou formu zvolila.

"Snad budu důsledná, jelikož se rovnátka mohou vyndávat, a dokonce se na každé jídlo a čištění zubů vyndat musí. Tedy to beru i jako hubnoucí kúru, kdy nebudu zbytečně hřešit jídlem, jelikož se mi nebude chtít je vyndávat, čistit znovu a tak dále," svěřila.

Budou prý samozřejmě okamžiky, kdy rovnátka nebude ideální v ústech mít. "Během focení je samozřejmě musím vyndávat, jelikož mohu až dvě hodiny denně fungovat bez nich," vysvětlila.

Po pár dnech, kdy je má v ústech, cítí jediné úskalí. "Šišlám. Takže na jednáních a schůzkách si připadám trochu směšně. Každopádně se těším na výsledek, a to je mojí motivací. Já měla rovnátka už v jedenácti letech, ale po růstu zubů moudrosti se mi zuby znovu zkřivily a esteticky mi to vadilo. Takže se těším, že ve třiceti budu mít konečně krásný úsměv," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám