Hlavní obsah
Článek

První třídenní soustředění za sebou mají finalistky Miss Czech Republic, a jejich "vedoucí", šéfka soutěže Taťána Makarenko (34) už má jasno, že na sobě budou holky muset ještě zamakat.

"Zatím jsme velké změny, pokud jde o vizáž, ani nedělali. Domluvili jsme se s kadeřnickým salonem jen na menších úpravách, holky už samy přišly s docela hezkými barvami, tak jsme jich jen pár nechali trochu zastřihnout, aby vlasy působily zdravěji," svěřila Táňa, že to byly boje o centimetry a málem došlo i na slzičky.

Teď finalistky čeká zahraniční soustředění u moře v Rás al-Chajma, kde se pořádně zapotí, a to opravdu doslova, protože už teď tam panují čtyřicetistupňové teploty ve stínu. "Budou se tam natáčet medailonky, fotit charitativní kalendář. Také se hodně budeme věnovat fitness, každé ráno budeme běhat a cvičit," mají se nač těšit dívky.

"Začneme pracovat na postavách, které mají sice slečny hezké, ale vždycky je co zlepšovat. Zadečky jsou potřeba vždycky. Ale z té desítky jsou tak jenom čtyři, které fitko ještě pořádně nedělaly, ale ono se to brzy změní. Jsme známí tím, že se snažíme z holek vymáčknout maximum," ujistila Makarenko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám